Naast installatie van uw CV-ketel doen wij ook onderhoud en reparaties aan (bijna) alle merken CV-toestellen. Onze jarenlange ervaring op het gebied van gasgestookte toestellen zorgt ervoor dat u nooit lang in de kou blijft staan.

Wij leveren uiteraard alle wettelijke attesten af zodat u in orde bent met de verzekering.

Onderhoudscontract of servicecontract

Onderhoudscontract

U kan bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor het onderhoud aan uw CV-ketel, aan de mechanische ventilatie (MV), de warmte-terugwin-unit (WTW) en de zonneboiler. Deze contracten kunnen uiteraard gecombineerd worden zodat u geniet van de voordeligste prijs.

Wij komen dan jaarlijks of 2-jaarlijks (naargelang de voorschriften) bij u langs. Wij nemen ieder jaar rond dezelfde periode contact met u op om een afspraak in te plannen.

In de prijs van een onderhoudscontract zitten de onderhoudsbeurt en de verplaatsingskosten inbegrepen.

Servicecontract

U kan bij ons een servicecontract afsluiten voor de het onderhoud aan uw CV-ketel.

Wij komen dan 2-jaarlijks (of naargelang de voorschriften) bij u langs. Wij nemen ieder jaar rond dezelfde periode contact met u op om een afspraak in te plannen.

In de prijs van een servicecontract zitten de onderhoudsbeurt en de verplaatsingskosten inbegrepen, maar ook de 2 eerste werkuren en de verplaatsingskosten indien we moeten langskomen voor het oplossen van een storing. Materiaal zit uiteraard niet inbegrepen.

U zal zien dat er slechts een klein prijsverschil is tussen een onderhoudscontract en een servicecontract maar dat dit laatste een flink aantal voordelen biedt.

Veel gestelde vragen

Al onze contracten zijn na het eerste contractjaar maandelijks opzegbaar.

Afhankelijk van de drukte zal u, indien u over een onderhoudscontract/servicecontract beschikt, binnen de paar uur maar zeker de dag zelf nog worden geholpen. Indien u niet over een contract beschikt zullen wij er uiteraard alles aan doen om u ook zo snel mogelijk te helpen.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op het telefoonnummer +3289 50 44 68. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar voor dringende storingen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Voor niet dringende storingen vragen wij u contact met ons op te nemen tijdens de kantooruren van 8u30 - 16u30. U kan ook steeds een mail sturen naar info@vandebeucken.be. Voor dringende storingen vragen wij u echter telefonisch contact op te nemen (voor de zekerheid).

×

  Offerte aanvragen

  Contact Info

  Telefoonnummer

  +32 89 50 44 68

  E-mailadres

  info@vandebeucken.be

  Adres

  Riethoekstraat 32, 3650 Dilsen-Stokkem