Ook voor de renovatie van uw badkamer bent u bij ons aan het goede adres. Wil u een toiletpot vervangen, een nieuwe lavabo installeren, nieuwe kranen plaatsen of een nieuwe douchebak of bad installeren? Wij kunnen het allemaal voor u doen.

Ruime keuze aan degelijk en modern sanitair

Door onze jarenlange samenwerking met leveranciers kunnen wij u een ruim aanbod aan degelijk en eigentijds sanitair aanbieden. Wij werken uitsluitend met de beste merken die een maximale garantie geven op onderdelen, ook na vele jaren.

Meest gestelde vragen

De meest complete omschrijving van sanitair is “alles wat tijdens een bouw, verbouwing, renovatie enz geplaatst wordt in de woning ten behoeve van de persoonlijke verzorging“. Dat is dus een aardig breed begrip! Hier vallen dus ook veel producten onder. Om de lijst niet al te lang te maken, hebben we een opsomming gemaakt van de meest belangrijke sanitaire producten: Douches Baden Badkamermeubels Wastafels Toiletten Kranen Denk hiernaast ook aan aansluitingsmateriaal, spoelsystemen en natuurlijk de waterleiding en afvoer. Uiteindelijk is sanitair dus alle producten die te maken hebben met de persoonlijke hygiëne.

Aangezien we willen garant staan voor de kwaliteit van onze producten en de lange beschikbaarheid van onderdelen, plaatsen wij geen sanitair dat u ergens anders heeft gekocht.

Wij kunnen u WC of verstopte wastafel ontstoppen zolang de verstopping zich binnen de meter van de afvoer bevindt. Indien u vermoedt dat de verstopping verder zit, kan u beter meteen een ontstoppingsdienst bellen.

×

  Offerte aanvragen

  Contact Info

  Telefoonnummer

  +32 89 50 44 68

  E-mailadres

  info@vandebeucken.be

  Adres

  Riethoekstraat 32, 3650 Dilsen-Stokkem