Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren door één van onze experts

Advies over een nieuwe CV-ketel

Hoe geraakt u wijs uit de vele merken, typen en modellen? Met welk model komt u het voordeligst uit? U kiest misschien al snel voor een CV-ketel met een hoge capaciteit, maar een ketel met overcapaciteit pakt uiteindelijk juist niet rendabel uit. Daarom is vakkundig CV-ketel advies zo belangrijk.

Gasgestookte toestellen

Voor de installatie, onderhoud en reparaties aan alle gasgestookte toestellen, bent u bij ons aan het goede adres.

In samenwerking met ons zusterbedrijf in Nederland (Technisch Buro van de Beucken BV) hebben we al meer dan 70 jaar ervaring opgebouwd waardoor geen enkele opdracht mbt gasgestookte toestellen niet door ons opgepakt wordt. Heeft u een specifieke vraag of probleem, aarzel zeker niet contact met ons op te nemen. Wij plannen vrijblijvend een afspraak in met één van onze specialisten ter zake.

Veel gestelde vragen

Een cv-ketel gaat 12 à 15 jaar mee. Het kan raadzaam zijn om uw CV-ketel te vervangen als u last heeft van storingen, de reparatiekosten hoog uitvallen of de energierekening hoog uitvalt omdat u nog geen hoogrendementsketel heeft.

U wilt een nieuwe CV-ketel aanschaffen die zuinig is en uw woning aangenaam verwarmt. De temperatuur en de druk waarmee het water uit uw kraan stroomt moet goed zijn. Het is dus belangrijk een CV-ketel te vinden die aansluit bij uw wensen en uw situatie. Bij het bepalen van welke ketel u nodig heeft, houdt Verwarmings- en gasservice van de Beucken rekening met volgende elementen : De grootte van uw woning: een groter huis behoeft een hoger vermogen De staat van uw woning: een goed geïsoleerd vraagt minder capaciteit dan een slecht geïsoleerde woning Uw badkamer: heeft u een gewone douche, stortdouche en/of een bad? Uw wens op het gebied van Comfort Warmwater (CW waarde); hoe snel wilt u dat uw bad vol is? De samenstelling van uw gezin: hoeveel warm water u gebruikt op hetzelfde moment? Op hoeveel plaatsen tegelijk wilt u warm water? Onze experts kiezen voor u de ketel die voldoet aan al uw eisen.

Wat is koolmonoxide en waarom is het zo gevaarlijk? Koolmonoxide (CO) is een levensgevaarlijk gas dat ontstaat bij onvolledige verbranding van bijvoorbeeld aardgas, hout of benzine. Het is vooral zo gevaarlijk omdat het niet te ruiken, proeven of zien is. Daarom wordt het ook wel de stille sluipmoordenaar genoemd. Koolmonoxide wordt 250 maal sneller in het bloed opgenomen dan zuurstof. Een kleine hoeveelheid koolmonoxide in de lucht leidt al snel tot bewusteloosheid en zelfs tot de dood als er niet snel wordt ingegrepen. Belang van een koolmonoxidemelder Een koolmonoxidemelder (of CO-melder) waarschuwt als er een verhoogde concentratie van koolmonoxidegas in de ruimte aanwezig is. In de koolmonoxidemelder zit een CO-sensor. Deze meet de CO-gas-concentratie. Wanneer de sensor gevaarlijke niveaus van het gas opmerkt, gaat het alarm af. U kan bij ons een koolmonoxidemelder bestellen. Wij hangen hem graag voor u op (op de juiste plaats en in de juiste ruimte).

×

  Offerte aanvragen

  Contact Info

  Telefoonnummer

  +32 89 50 44 68

  E-mailadres

  info@vandebeucken.be

  Adres

  Riethoekstraat 32, 3650 Dilsen-Stokkem